aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ: Ανοιχτή η αγορά ελεύθερου-Η περίπτωση Ολίβα και ο Σάλιακας για καλοκαίρι

ΑΕΚ: Ανοιχτή η αγορά ελεύθερου-Η περίπτωση Ολίβα και ο Σάλιακας για καλοκαίρι

Η ΑΕΚ έκλεισε τον Αλεξάντερ Φράνσον, αλλά ίσως να μη μείνει εκεί. Ο Σουηδός μέσος, που έμεινε ελεύθερος από τη Νόρκεπινγκ στις 31 Δεκεμβρίου, θα ανακοινωθεί άμεσα, με τους «κιτρινόμαυρους» να εξακολουθούν να αναζητούν έναν πιο κλασικό αμυντικό χαφ από τον 27χρονο, ο οποίος έχει καλά τεχνικά στοιχεία αλλά όχι τόσο μεγάλη ένταση στο παιχνίδι του.

Η «Ένωση» επιχείρησε και χθες, μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, να πάρει τέτοιον παίκτη, αλλά η προσπάθεια για τον 25χρονο Νιγηριανό μέσο Ομπίνα Νουομπόντο δεν καρποφόρησε, καθώς η Γκέζτεπε απέρριψε τις δύο προτάσεις που έκανε η ΑΕΚ για την αγορά του, αφού δεν προλάβαινε να βρει αντικαταστάτη για το βασικό της αμυντικό χαφ (23 συμμετοχές και 1 ασίστ φέτος στην Τουρκία).

Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν την αγορά των ελεύθερων, από την οποία μπορούν να αποκτήσουν παίκτη ως τις 15 Φεβρουαρίου. Ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί και εξετάζεται είναι ο Κριστιάν Ολίβα. Ο 25χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από την Κάλιαρι, με την οποία φέτος είχε 5 συμμετοχές. Στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν είχε παίξει δανεικός στη Βαλένθια με 9 συμμετοχές και 2 ασίστ στη La Liga.

Στο μεταξύ, η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει πως η ΑΕΚ έχει αποκτήσει προβάδισμα για την απόκτηση του Μανώλη Σάλιακα το καλοκαίρι. Ο 25χρονος, που ανέβηκε επίπεδο επί Γιαννίκη στον ΠΑΣ Γιάννινα και φέτος κάνει φοβερό πρωτάθλημα μετρώντας 20 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ, μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και η «Ένωση» δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για να τον κάνει δικό της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ