aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ: Αναμονή για Λιβάι ενόψει Παναθηναϊκού - Αισιοδοξία για Μουκουντί

ΑΕΚ: Αναμονή για Λιβάι ενόψει Παναθηναϊκού – Αισιοδοξία για Μουκουντί

Με προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία της η ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena, την Κυριακή (19/3, 21:30) για την πρεμιέρα των playoffs.

Συγκεκριμένα, οι Λιβάι Γκαρσία και Αρόλντ Μουκουντί δεν προπονήθηκαν ούτε την Πέμπτη (16/3). Ο πρώτος συνέχισε συντηρητικά, εξού και υπάρχει αναμονή για την κατάστασή του. Από την άλλη, ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός δεν μπήκε κανονικά μεν, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία για τη συμμετοχή του κόντρα στο «τριφύλλι», καθώς όπως φαίνεται την Παρασκευή (17/3) θα συμμετάσχει τουλάχιστον σε μέρος του προγράμματος.

Από εκεί και πέρα, δεν προέκυψε κάποιο άλλο πρόβλημα. Υπενθυμίζεται ότι εκτός για το ντέρμπι είναι ο τιμωρημένος Ντομαγκόι Βίντα και ο τραυματίας Θεοδόσης Μαχαίρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ