aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ: Αυτό είναι το βασικό εμπόδιο για Μπαρμπόσα

ΑΕΚ: Αυτό είναι το βασικό εμπόδιο για Μπαρμπόσα

Η περίπτωση του Ντανίλο Μπαρμπόσα είναι από αυτές που έχει «δουλέψει» η ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της. Το βασικό εμπόδιο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοαμυντικού έχει να κάνει με τις προθέσεις της Νις, όπου και ανήκει.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», η γαλλική ομάδα προτιμά ξεκάθαρα και για την ώρα συζητά μόνο το ενδεχόμενο πώλησης του 25χρονου άσου και όχι τον εκ νέου δανεισμό του. Πρόθεση του κλαμπ της Νίκαιας είναι να κάνει μερική απόσβεση των 10 εκατ. ευρώ που δαπάνησε για να τον αποκτήσει από την Μπράγκα το καλοκαίρι του 2018. Η Παλμέιρας δεν πρόκειται να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του Μπαρμπόσα για 6,5 εκατ. ευρώ και η Νις δεν θέλει να ρισκάρει μια ανάλογη κατάληξη της ιστορίας με νέο δανεισμό του τον Γενάρη.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ συζητά μόνο για απόκτηση του παίκτη ως δανεικού μέχρι το καλοκαίρι και με μια προσιτή οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, φυσικά όχι στα επίπεδα αυτής που είχαν συμφωνήσει Νις και Παλμέιρας. Παρά τη συγκεκριμένη δυσκολία, στην «Ένωση» δεν έχουν καταθέσει τα όπλα, ωστόσο εξετάζουν κι άλλες επιλογές για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ