aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑμπιντάλ: Η Αστυνομία φέρεται να έχει συνομιλίες που τον καίνε για το μόσχευμα ήπατος που...

Αμπιντάλ: Η Αστυνομία φέρεται να έχει συνομιλίες που τον καίνε για το μόσχευμα ήπατος που έλαβε

Οι αποκαλύψεις σχετικά με το πώς έλαβε τελικά το μόσχευμα ήπατος ο Ερίκ Αμπιντάλ εξακολουθούν να έρχονται στη δημοσιότητα.

Η Confidencial αποκάλυψε ότι το Εθνικό Ινστιτούτο τοξικολογικών εξετάσεων δεν βρήκε αποδείξεις πως ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, Έρικ Αμπιντάλ και ο φερόμενος ξάδερφος του, Ζεράρ Αρμάντ, ο οποίος του δώρισε το συκώτι του, είναι πράγματι οικογένεια.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει ξανά η ίδια ισπανική εφημερίδα, ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, είχε παραδεχθεί ότι αγόρασε παράνομα το συκώτι που χρησιμοποιήθηκε στην επέμβαση, ενώ από το 2014 υπάρχουν σκιές στην μεταμόσχευση συκωτιού στην οποία υποβλήθηκε ο Ερίκ Αμπιντάλ το 2012 για να ξεπεράσει τον καρκίνο.

Τώρα ήρθε η σειρά του «Esport3» να φέρει νέα στοιχεία. Σύμφωνα με αυτά η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της ηχητικά ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν την παράνομη αγορά. Μάλιστα, πέρα από τον Αμπιντάλ και τον Σάντρο Ροσέλ εμπλέκεται σε αυτά και το άλλοτε μέλος του Δ.Σ. της ομάδας, Χουάνχο Καστίγιο.

Μένει να δούμε εάν μετά το συγκεκριμένο δημοσίευμα θα υπάρξουν νέες εξελίξεις, αν και φυσικά όλοι οι εμπλεκόμενοι αρνούνται τις κατηγορίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ