aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEA Bola: «Η Πόρτο δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει αυτά που θέλει ο Ολυμπιακός για...

A Bola: «Η Πόρτο δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει αυτά που θέλει ο Ολυμπιακός για Σεμέδο»

Το μεσημέρι της Τρίτης (04/01) έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψης του Ρούμπεν Σεμέδο. Ωστόσο, ο ίδιος χαρακτήρισε «fake news» τα δημοσιεύματα σχετικά με τη σύλληψή του μετά από τη φερόμενη μήνυση της συζύγου του για ξυλοδαρμό.

Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού πάντως, απασχολεί τα ΜΜΕ της πατρίδας του, καθώς παραμένει ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Πόρτο, ενόψει χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Σημερινό (05/01) δημοσίευμα της «Α Bola» αναφέρει ότι οι «δράκοι» δεν είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν το ποσό που επιθυμεί ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφή του.

«Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Πόρτο, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας και της μεγάλης προσπάθειας που έκανε για να κλείσει η περασμένη χρονιά με κέρδη 33,4 εκατ. ευρώ, καθιστούν πρακτικά αδύνατο να επενδύσουν οι “δράκοι” το ποσό που επιθυμεί ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ