aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEA Bola: «Εκτός των πλάνων της Μπενφίκα ο Σεμέδο»

A Bola: «Εκτός των πλάνων της Μπενφίκα ο Σεμέδο»

Τα ανοιχτά ζητήματα του Ρούμπεν Σεμέδο με την δικαιοσύνη φαίνεται πως θα του κοστίσουν τελικά την μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στην Μπενφίκα!
Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σήμερα η «A Bola», με το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας να επικαλείται πηγή κοντά στο περιβάλλον των Λουζιτανών…

Όλα αυτά, δε, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του Λούκας Βερίσιμο και την εκτίμηση του Ζόρζε Ζέσους στο πρόσωπο του συμπατριώτη αμυντικού των «ερυθρόλευκων».
Με την Μπενφίκα να διατηρεί το σύστημα των τριών κεντρικών αμυντικών, αλλά να μην έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα προχωρήσει σε αγορά ή δανεισμό ποδοσφαιριστή.

«Ο Ρούμπεν Σεμέδο, 27, Πορτογάλος διεθνής με τον Ολυμπιακό, ήταν ένα όνομα που ήταν ήδη στην ατζέντα του Ζόρζε Ζεσούς την περασμένη σεζόν και συνεχίζει να ικανοποιεί τον προπονητή της Μπενφίκα. Ακόμα κι έτσι, πηγή κοντά στην Μπενφίκα διαβεβαίωσε την “A Bola” ότι δεν είναι, και δεν θα είναι, ένα όνομα στην εξίσωση, δεδομένου του γνωστού προφίλ των εξωποδοσφαιρικών προβλημάτων στα οποία έχει εμπλακεί ο παίκτης», σημειώνει το ρεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ