aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στον Αρη μέχρι το 2020 ο Ούγκο Σόουζα

Παίκτης του Αρη θα παραμείνει για ακόμη δύο χρόνια ο Ούγκο Σόουζα. Ο 26χρονος Πορτογάλος αμυντικός συναντήθηκε την Τετάρτη (20/6) με τον πρόεδρο των «κίτρινων» Θόδωρο Καρυπίδη και επισημοποίησαν την προφορική συμφωνία στην οποία είχαν καταλήξει πριν από είκοσι μέρες για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Αρης αναφέρει: «Ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ και για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Hugo Filipe Goncalves Martins de Sousa. Ο 26χρονος Πορτογάλος αμυντικός, μετά τη συνάντηση που είχε στα γραφεία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρο Καρυπίδη, συμφώνησε την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2020».

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Hugo Sousa έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Θέλω να πω ότι ήταν απόφαση καρδιάς για μένα να συνεχίσω στον ΑΡΗ, αφού στον ενάμιση χρόνο που βρίσκομαι εδώ έχω δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο. Η αγάπη του κόσμου ήταν ένας από τους ισχυρότερους λόγους που αποφάσισα να παραμείνω, ενώ θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.

Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν για να ζήσω την ατμόσφαιρα του γεμάτου Κλεάνθης Βικελίδης και όλοι μαζί να οδηγήσουμε, ξανά, την ομάδα εκεί που της αρμόζει. Ο Αρης επέστρεψε στη Super League, εκεί που ανήκει και θα είναι πρωταγωνιστής. Αυτό που βιώνω στον Αρη και στη Θεσσαλονίκη είναι πραγματικά απίστευτο. Υπόσχομαι να ανταποδώσω την αγάπη όλων. Θα δώσω το 100%, όπως άλλωστε κάνω από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ. Ραντεβού στο γήπεδο…».

Μετά τον Ούγκο Σόουζα, η διοίκηση του Αρη βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία και με τον Μανώλη Τζανακάκη για την παραμονή του στην ομάδα. Ο 26χρονος δεξιός μπακ-χαφ αναμένεται να υπογράψει κι αυτός νέο διετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ