aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Στόχος είναι το πρωτάθλημα»

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ, στη μέχρι στιγμής εικόνα των «κιτρινόμαυρων» αλλά και στην επιστροφή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Ήταν ένα ντέρμπι από αυτά που έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα πάρουμε. Ειδικά στην έδρα μας έχουμε αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι ξέρουμε πώς να νικήσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο, με κάθε τρόπο. Τώρα το πετύχαμε και με παίκτη λιγότερο από το 8ο λεπτό. Ήταν μία προσπάθεια όλων μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δώσαμε τα πάντα για ακόμη ένα ματς και κινδυνέψαμε ελάχιστα από τον αντίπαλο. Είναι πολύ θετικό για την ψυχολογία μας ότι επιστρέψαμε στην πρώτη θέση. Στη διακοπή θα υπάρχει ηρεμία για να δουλέψουμε εκεί που πρέπει και να επιστρέψουν όλα τα παιδιά πλέον, αν και θα λείπει ο Πέτρος, που είναι ο πιο σημαντικός παίκτης μας στην ομάδα και θα τον χάσουμε για όλη τη χρονιά. Το πώς χειριστήκαμε το ντέρμπι δεν είναι τυχαίο. Είμαστε μία ομάδα δουλεμένη, με κατευθύνσεις από τον προπονητή και το τιμ του και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Για τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, τόνισε: «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Μόλις το 1/3 τελειώσαμε και είμαστε σχετικά ικανοποιημένοι. Ικανοποιημένοι για τη θέση, όχι όμως για τους πολλούς χαμένους βαθμούς σε ματς που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Όπως με την Ξάνθη και τον Ατρόμητο ειδικότερα. Ανεβήκαμε ξανά στην 1η θέση, το στοίχημα είναι να μείνουμε εκεί. Όχι για 1-2 ματς, αλλά μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεν αλλάζει αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ