aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Στο στόχαστρο της Φιορεντίνα ο Κουρμπέλης»

«Στο στόχαστρο της Φιορεντίνα ο Κουρμπέλης»

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει από παντού χρήματα προκειμένου να βγάλει αλώβητος τη φετινή χρονιά και φαίνεται πως η πιο προσιτή λύση αυτή τη στιγμή είναι η πώληση των πρωτοκλασάτων παικτών του. Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, τον οποίο οι πράσινοι δεν έχουν πρόβλημα να πουλήσουν, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Ο Έλληνας μέσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού και στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως μπορούν να βγουν κερδισμένοι από την υπόθεση αυτή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία μάλιστα, ο εγκυρότατος δημοσιογράφος σε θέματα μεταγραφών, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο αναφέρει πως η Φιορεντίνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη κι ετοιμάζει κίνηση.

Συγκεκριμένα, η ιταλική ομάδα έχει δεχτεί κρούση από την Χετάφε για τον Κάρλος Σάντσες και σε περίπτωση που ο Κολομβιανός αποχωρήσει από τη Φλωρεντία, τότε οι βιόλα θα προχωρήσουν σε μεταγραφή. Ο προπονητής της ομάδας της Φλωρεντίας, Στέφανο Πιόλι γνωρίζει τον Κουρμπέλη, τον έχει στη μεταγραφική του λίστα και αν αποχωρήσει ο Σάντσες θα ανάψει το πράσινο ως προκειμένου να ετοιμάσει πρόταση η βιόλα στον Παναθηναϊκό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ