aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στο… «ψητό» με Σκόκο η ΑΕΚ

Πριν από λίγες μέρες έμοιαζε με άπιαστο όνειρο, αλλά όσο περνούν οι μέρες φαίνεται και πιο εφικτή η μεγάλη επιστροφή του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και μάλιστα, όπως αναφέρει η «Ώρα για Σπορ», οι επαφές τους έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να συζητούν τους οικονομικούς όρους πιθανής συμφωνίας.

Αυτό δείχνει τόσο τις προθέσεις της «Ένωσης», όσο και το ότι ο 32χρονος άσος είναι πολύ διαλλακτικός σε ενδεχόμενη συμφωνία του για να γυρίσει στην Ελλάδα. Φυσικά υπάρχουν αρκετά ακόμη βήματα που πρέπει να γίνουν, με κυριότερο να συναινέσει όχι απλώς ο παίκτης, αλλά και η Νιούελς Ολντ Μπόις που τον δεσμεύει με συμβόλαιο. Πάντως τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου της Αργεντινής είναι ο βασικός λόγος που στην ΑΕΚ αισιοδοξούν.

«Στη Νιούελς υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Ο Σκόκο, όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές, το σκέφτεται να φύγει ή όχι. Δεν είναι απίθανο να φύγει, αλλά αυτό θα γίνει με το σχετικό τίμημα. Είναι αδύνατο να φύγει ως ελεύθερος. Εκτιμώ πως με ένα ποσό στις 900.000 ευρώ μπορεί να φύγει. Περίπου τόσο είναι και το χρέος προς τον παίκτη, από όσο γνωρίζουμε», δήλωσε στη Live Sport ο δημοσιογράφος Ερνάν Καμπρέρα, που καλύπτει το ρεπορτάζ της Νιούελς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ