aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στο προσκήνιο ο Γκιγιέμ Κρος

Μέσω Γερμανίας είναι πιθανό να… απαλύνει την πληγή στο αριστερό άκρο της άμυνας ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την «Bild», o «δικέφαλος» ενδιαφέρεται για τον Γκιγιέμ Κρος της Καρλ Ζάις Ιένα (ομάδα τρίτης κατηγορίας). Ενδιαφέρον έχουν δείξει για τον Κρος οι Άουγκσμπουργκ, Στρασμπούργκ, Βασιλεία και Ρέγκενσμπουργκ, με τον 22χρονο να μετρά 20 εμφανίσεις στη φετινή σεζόν.

Από εκεί και πέρα, συζήτηση για αλλαγές στο ρόστερ ενόψει Ιανουαρίου έγινε στην Τούμπα ανάμεσα στον Γιώργο Σαββίδη, τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Λούμπος Μίχελ και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Καταρχάς, επισημάνθηκε η ανάγκη για αποφόρτιση του ρόστερ, η οποία θα επιδιωχθεί με δανεισμούς, πωλήσεις και λύσεις ανενεργών συμβολαίων (για παράδειγμα ο Μπρκιτς), κάτι που είναι αναγκαίο και λόγω του Financial Fair Play. Από εκεί και πέρα, έγινε συζήτηση για την ενίσχυση της ομάδας.

Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αριστερό μπακ, στόπερ και επιθετικό. Οι κινήσεις ενίσχυσης μπορούν να γίνουν είτε με επιστροφές δανεικών (για παράδειγμα του Γιαννούλη από τον Ατρόμητο), είτε με μετεγγραφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ