aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στο Μιλάνο για «ψώνια» ο Στραματσόνι

Αρκετές είναι οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Ιταλία που φαίνεται πως απασχολούν τον Παναθηναϊκό.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρωτάθλημα, ο Αντρέα Στραματσόνι θα ταξιδέψει στην πατρίδα του και θα παρακολουθήσει το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ για την 13 αγωνιστική της Serie A.

Με αφορμή το «derby della Madonnina», όμως, ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να έχει μία σειρά από επαφές, με στόχο την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας του.

Μάλιστα, θεωρείται σίγουρο πως θα μιλήσει με στελέχη των δύο ομάδων του Μιλάνου, σίγουρα με τον αθλητικό διευθυντή των «νερατζούρι», Αουζίλιο.

Πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό πως ο 40χρονος προπονητής θέλει τον Φελίπε Μέλο και τον Χουάν Πάμπλο Καρίσο από την Ίντερ, ενώ υπάρχουν φήμες πως έγινε κουβέντα και για τον Στέβαν Γιόβετιτς. Από τη Μίλαν, τώρα, υπάρχουν πληροφορίες για τον 24χρονο Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Γκάμπριελ.

Φυσικά ενήμερος για όλα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, με τον οποίο είχε χθες συνάντηση χθες ο Στραματσόνι, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε στο Κορωπί και παρακολούθησε από κοντά τη φιλική αναμέτρηση με την Καλλιθέα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ