aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στο Κύπελλο ήταν Πανιώνιος

Εξασφάλισε την πρόκριση από σήμερα ο Πανιώνιος!

Οι Νεοσμυρνιώτες πέρασαν με 3-0 από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, με τον Εμμανουηλίδη να σκοράρει δις (57’ πεν., 88’) και τον Οικονομίδη (64’) να πετυχαίνει το γκολ και ουσιαστικά βρίσκονται από τώρα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ είχαν στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι.

Εκτός της διαφαινόμενης πρόκρισης, οι «κυανέρυθροι» αποκόμισαν και δεύτερο κέρδος. Την ψυχολογική ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί στο πρωτάθλημα, αφού βρίσκονται στην τελευταία θέση της Super League με -2 βαθμό.

Ανώτεροι ήταν συνολικά οι φιλοξενούμενοι στην αναμέτρηση και κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να κυριαρχήσουν. Πάντως, στο 40’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κόλα από τα αριστερά.

Ο Εμμανουηλίδης κέρδισε πέναλτι για ανατροπή από μαρκάρισμα του Ρόκα, ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ στο 57’, ενώ επτά λεπτά ο Οικονομίδης έπιασε δυνατό σουτ και εκτέλεσε τον Μακρυωνίτη. Ο νεαρός επιθετικός «χτύπησε» και στο 88’ με πλασέ από κοντά, αυτήν τη φορά.

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Μακρυωνίτης, Κόλα, Τσίτας, Τζέφερσον (54’ Καρακώστας), Βοσνακίδης, Ρόκας, Μπουτζίκος, Γραικός, Παπαϊωάννου, Κουτσιανικούλης (66’ Κλεμέντε), Δεινόπαπας (63’ Πριόνας).

Πανιώνιος (Νίκκι Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Ρέντζας (46’ Παπαγεωργίου), Κόρμπος (68’ Τσιλούλης), Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης, Δούμτσιος, Κιάκος, Γρίβας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ