aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Στο γήπεδο πολεμάμε. Tα προβλήματα μένουν εκτός»

«Στο γήπεδο πολεμάμε. Tα προβλήματα μένουν εκτός»

Ο Βραζιλιάνος στόπερ του Παναθηναϊκού, Ροντρίγκο Μολέντο, έδωσε πολλές μονομαχίες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και κατάφερε να βγει νικητής στις περισσότερες. Μετά το 1-0 δήλωσε ότι η ομάδα του άξιζε την επικράτηση, ενώ αναφέρθηκε στο μέλλον του και στα προβλήματα του «τριφυλλιού».

Μετά τον αγώνα της Λεωφόρου, είπε αρχικά στη Nova: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Αυτό δείχνει ότι κάνουμε καλή δουλειά. Είμαι ικανοποιημένος επίσης που μπόρεσα να παίξω σήμερα (είχε δεχτεί ποινή, αλλά μειώθηκε και αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό). Κάναμε καλή δουλειά όλη την εβδομάδα. Ήμασταν εξαιρετικοί στην τακτική, στις στατικές φάσεις. Ήταν νίκη που την αξίζαμε. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου».

Για τον λόγο που δυσκολεύεται εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός: «Η ομάδα τελευταία εκτός έδρας δεν είχε μεγάλη επιτυχία, δεν έπαιξε καλά. Πρέπει να παίζουμε όπως στη Λεωφόρο και μακριά από αυτή. Η νίκη αυτή μας ανεβάζει ψυχολογία και ευελπιστώ να αγωνιζόμαστε καλά και εντός έδρας και εκτός».

Για τον λόγο που οπισθοχώρησε τόσο ο Παναθηναϊκός στα τελευταία λεπτά: «Είναι αλήθεια ότι μπήκαμε δυνατά από την αρχή. Τα δώσαμε όλα. Ο Ολυμπιακός έγινε πιο επιθετικός και αρχίσαμε να οπισθοχωρούμε μέχρι ένα σημείο. Το αποτέλεσμα όμως ήταν θετικό και για άλλη μια φορά θα επαναλάβω τα συγχαρητήριά μου στους συμπαίκτες μου».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να μείνει σε τροχιά τίτλου: «Τα προβλήματα είναι εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο γήπεδο πολεμάμε, μαχόμαστε και θα κοιτάζουμε να νικάμε πάντα».

Για το μέλλον του: «Δεν νομίζω ότι μπορώ να απαντήσω τώρα σε αυτή την ερώτηση. Κοιτάζω την ομάδα και πώς θα τη βοηθήσω. Θα δούμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Είμαι χαρούμενος εδώ, με αγαπάνε οι φίλαθλοι, με σέβονται, και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Ελπίζω το καλύτερο για όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ