aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στο γήπεδο είναι μάγκας ο Ηρακλής!

«Αφήστε μας να παλέψουμε», βροντοφώναξαν στη διοίκηση του Ηρακλή οι μάγκες παίκτες της ομάδας! Παρά τα… χιλιάδες προβλήματά τους, οι «κυανόλευκοι» πέτυχαν τεράστια νίκη στην Κέρκυρα (0-3) και κάνοντας εκείνοι (και με το παραπάνω) το καθήκον τους, «κάλεσαν» την ΠΑΕ να κάνει το ίδιο, ώστε να μην ισχύσει η ποινή των -6 βαθμών και να πάει ο «Γηραιός» για τον «τελικό» με τον Λεβαδειακό, την ερχόμενη Τετάρτη, στο -3 από τη διακεκαυμένη ζώνη!

Θυμίζουμε, για να γίνει αυτό, θα πρέπει μέχρι αύριο (3/4), όταν και λήγει η τριήμερη διορία από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, η διοίκηση του συλλόγου να τακτοποιήσει τις οφειλές της, ύψους 46.000 ευρώ, στους πρώην ποδοσφαιριστές της, Μπουκουβάλα (32.000) και Λαδά (14.000), προκειμένου να μην υπάρξει μείωση βαθμών, που, ουσιαστικά, θα «τελειώσει» την υπόθεση της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

Σε ό,τι αφορά στο ματς, στις μοναδικές, δύο φάσεις του πρώτου ημιχρόνου(!), ο «Γηραιός» κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, στο 35′ με τον Λεοζίνιο και στο 40′ με τον Δώνη -με τον Αραμπατζή να κάνει τραγικά λάθη σε αμφότερα τα τέρματα που δέχτηκε. Το… κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη πέτυχε ο Κούρος στο 76′.

Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Ηρακλή (έφτασε τις τρεις, συνολικά, φέτος) μετά από εννέα αγωνιστικές, ενώ πέτυχε… τρίποντο Κυριακή, έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο και τις 10 Απριλίου του 2016!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ