aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στο επίκεντρο ο Μολέντο

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Ροντρίγκο Μολέντο (φωτό) του Παναθηναϊκού διέψευσε με εμφατικό τρόπο ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβο, Αλιαξάντρ Χάτσκεβιτς. Ο Λευκορώσος τεχνικός μίλησε στους Ουκρανούς δημοσιογράφους για τους μετεγγραφικούς στόχους και δεν άφησε κανένα περιθώριο παρερμηνείας για τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Σε σχετική ερώτηση για τις πληροφορίες από την Αθήνα, τόνισε ότι δεν έχει ασχοληθεί καν με την περίπτωση του Μολέντο: «Αναφορικά με τον Μολέντο, μπορώ να σας απαντήσω αμέσως. Δεν τον σκεφτήκαμε ποτέ, είναι έμπνευση κάποιου τρίτου. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν υπάρχει στη σκέψη μας».

Πάντως, ο Μολέντο ταξιδεύει για το Πόρτο Αλέγκρε και όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ιντερνασιονάλ και με τον ατζέντη του, Ζίλμαρ Βελόζ, για να συζητήσουν την προοπτική να συνεργαστούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ