aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στο ακουστικό για τον φορ

O προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου περίμενε ότι το θέμα της απόκτησης ενός φορ που θα μπορεί να συνυπάρξει με τον Πρίγιοβιτς, αλλά και να μπορεί να τον αντικαταστήσει αν χρειαστεί σε κάποιους αγώνες, θα είχε κλείσει πολύ νωρίτερα. Ευχόταν ότι θα μπορούσε να έχει κλείσει και πριν η ομάδα του ανέβει στο αεροπλάνο για την Ολλανδία, αλλά αυτό δεν έγινε.

Ο Τέεμου Πούκι, κάλυπτε σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις του, αλλά η περίπτωση του Φινλανδού αν και προχωρημένη «ναυάγησε» με τον ΠΑΟΚ να τον κρατά σε αναμονή περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε. Και τώρα, oυσιαστικά και πρακτικά ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξετάζει τις περιπτώσεις των επιθετικών με τους οποίους είχε αρχίσει επαφές παράλληλα με τις διαπραγματεύσεις του με τον Πούκι.

Από ό,τι φαίνεται οι αναζητήσεις γίνονται και από τον τεχνικό διευθυντή Λούμπος Μίχελ αλλά και από την οικογένεια Σαββίδη, τον Γιώργο που έχει ενεργό ρόλο στις μετεγγραφές των ασπρόμαυρων. Το θέμα για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είναι πότε θα καταλήξουν σε κάτι οριστικό οι αναζητήσεις για επιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ