aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτις 18 Φεβρουαρίου το ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός

Στις 18 Φεβρουαρίου το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Στις 18 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η αναβληθείσα αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ.

Την περασμένη Πέμπτη (11/02) ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο Ελλάδος δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς ο διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος έκρινε πως λόγω της βροχής των προηγούμενων ημερών, ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος και θα έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων δεν μπορούσε να διεξαχθεί την επόμενη μέρα (Παρασκευή 12/02) και την ίδια ώρα, όπως προβλέπει ο κανονισμός καθώς δεν υπήρχαν εν συνεχεία δυο πλήρεις ημέρες μέχρι το ντέρμπι της Κυριακής (14/2) κι έτσι η ΕΠΟ όρισε τον αγώνα στις 18 Φεβρουαρίου στις 15:00.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, ο αναβληθείς αγώνας της 1ης αγωνιστικής της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21 ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα – ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, στις 15.00, στο Ε. Σ. Ι. “Οι Ζωσιμάδες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ