aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτηρίζει τον Όμπι Μίκελ ο Ιντέγε: «Θα έκανα ακριβώς το ίδιο»

Στηρίζει τον Όμπι Μίκελ ο Ιντέγε: «Θα έκανα ακριβώς το ίδιο»

Την απόφαση του Τζον Όμπι Μίκελ να αποχωρήσει από την Τραπεζούντα και το τουρκικό πρωτάθλημα στήριξε μέσω δηλώσεων του ο Μπράουν Ιντέγε.  Ο επιθετικός του Άρη Θεσσαλονίκης τόνισε πως θα έκανε ακριβώς το ίδιο με τον συμπατριώτη του, προσθέτοντας πως σοκαρίστηκε με την απόφαση της τουρκικής λίγκας να συνεχίσει το πρωτάθλημα. 

«Θα είχα κάνει ακριβώς το ίδιο. Σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι το πρωτάθλημα στην Τουρκία συνεχίζεται», είπε αρχικά και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Το έμαθα μόλις τις προάλλες. Κοιτούσα στο ίντερνετ για αποτελέσματα και διαπίστωσα ότι ακόμη έπαιζαν αγώνες στην Τουρκία. Έπαθα σοκ. Ακόμη και οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, όλοι έχουν σταματήσει».

Καταλήγοντας ο Ιντέγε τόνισε: «Τηλεφώνησα σε έναν φίλο μου που παίζει στην Τουρκία και μου είπε ότι η ένωση ποδοσφαιριστών προσπαθεί να αναβάλει το πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ