aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς!

Στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς!

ΤΩΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ & ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών υποθέσεων που άνοιξαν οι «ασπρόμαυροι» τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει, με τον Λούμπος Μίχελ να έχει πάρει καλά μαντάτα από την Πολωνία και τον Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς και να ταξιδεύει στη Γαλλία να τις τελικές συζητήσεις με τον Πέδρο Ενρίκε.

Οσον αφορά τη δεύτερη κίνηση από την εγχώρια αγορά, αυτήν του Αμρ Ουάρντα, το ουσιαστικό κομμάτι έχει τελειώσει και το διαδικαστικό θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Ακόμα και με τις ενδείξεις να κάνουν λόγο για το… 3/3, στον ΠΑΟΚ προετοιμάζουν και plan b, κάνοντας διερευνητικές κινήσεις σε περιπτώσεις που κάτι στραβώσει.

«ΠΕΤΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ» ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΓΙΑ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ

Το βράδυ της Παρασκευής υπήρχαν δημοσιεύματα δυο διαφορετικών «κατευθύνσεων». Από τη μια, σερβικά Μέσα που έδειξαν ενδιαφέρον για τον Πρίγιοβιτς έκαναν λόγο για προχωρημένες επαφές που εντός του Σαββάτου θα καταλήξουν σε συμφωνία, ενώ στην Πολωνία υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η Ντιναμό Κιέβου έκανε μπάσιμο για τον 26χρονο επιθετικό, ούσα διατεθειμένη να κάνει καλύτερη προσφορά στη Λέγκια από αυτήν του ΠΑΟΚ.

Μπορεί οι «ασπρόμαυροι» να απέφευγαν την οποιαδήποτε τοποθέτηση, όμως κάποιοι «ερμήνευσαν» τα δημοσιεύματα ως μια ύστατη προσπάθεια της πολωνικής ομάδας να ζητήσει το «κάτι παραπάνω» από τον ΠΑΟΚ μέσω της συγκεκριμένης διαρροής, τη στιγμή που ο Λούμπος Μίχελ δήλωνε δημόσια πως αυτό που έμενε ήταν το οριστικό «ναι» του παίκτη. Χθες στη Σερβία τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Πρίγιοβιτς πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας και τις πληροφορίες που είχαν προκύψει από την Παρασκευή για τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής, με τον ΠΑΟΚ να καταβάλει 2,2 εκατ. ευρώ στη Λέγκια και 850.000 ευρώ τον χρόνο στον Πρίγιοβιτς για συμβόλαιο 3,5 ετών. Η ίδια πηγή κάνει λόγο για ταξίδι του Πρίγιοβιτς στη Θεσσαλονίκη εντός της ημέρας.

ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΧΕΛ ΚΑΙ… ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ο Πέδρο Ενρίκε αγωνίστηκε χθες ως αλλαγή στο παιχνίδι της Ρεν με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν (μπήκε στο 85′) και εφόσον ο Λούμπος Μίχελ έρθει σε συμφωνία με τη γαλλική ομάδα (υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη), τότε δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον 26χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ. Ακόμα και έτσι όμως, στον ΠΑΟΚ υπάρχει κινητικότητα, καθώς έχουν βρεθεί και περιπτώσεις παικτών ως plab b. Στην υπόθεση του Αμρ Ουάρντα, Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ τα βρήκανε στο οικονομικό το βράδυ της Παρασκευής, με τον 23χρονο Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό (που βρίσκεται στο Κόπα Αφρικα) έχει επέλθει συμφωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ