aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτην τελική ευθεία η μετεγγραφή του Πόνσε

Στην τελική ευθεία η μετεγγραφή του Πόνσε

Στη διαδικασία της ανταλλαγής των απαραίτητων εγγράφων φαίνεται πως έχει περάσει το θέμα της μεταγραφής του Έκι Πόνσε στην ΑΕΚ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν στην πατρίδα του για κάποιες ολιγοήμερες διακοπές και ενημερώθηκε από τη διοίκηση της Ρόμα να ετοιμαστεί για να μεταβεί στην Αθήνα για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την «Ένωση».

Ο νεαρός άσος ήταν ενήμερος όλο αυτό το διάστημα για τις συζητήσεις των Ρωμαίων με τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι ήταν και εκείνοι σε επαφή μαζί του για τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.  Αυτή τη στιγμή γίνεται μία προσπάθεια ο Πόνσε να βρίσκεται στο τέλος της εβδομάδας στην Ελλάδα, ώστε να προλάβει να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας που θα αναχωρήσει την προσεχή Δευτέρα για την Πολωνία που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν.

Την ώρα που δείχνει να είναι στην τελική ευθεία η μετεγγραφή του Πόνσε, δεν πηγαίνουν το ίδιο καλά οι εξελίξεις για την απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός κεντρικού αμυντικού για την «Ένωση». Οι ιθύνοντες του συλλόγου ενδιαφέρονται για δύο παίκτες για τα άκρα της επίθεσης και πρέπει τουλάχιστον ο ένας να προλάβει το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ενώ κάπως καλύτερα φαίνεται πως είναι τα πράγματα στην υπόθεση του στόπερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ