aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτην τελική ευθεία για Πούκι, «παίζει» δυνατά του Μπεσά

Στην τελική ευθεία για Πούκι, «παίζει» δυνατά του Μπεσά

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να τελειώνουν με την απόκτηση του Τεέμου Πούκι, με τους «πράσινους» να βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με την Μπρόντμπι για να βρεθεί η «χρυσή τομή» για την απόκτηση του παίκτη. Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει σε πρόταση ύψους 1.5 εκατομμυρίου ευρώ, αλλά οι Δανοί συνεχίζουν το παζάρεμα για να αυξήσουν και άλλο την προσφορά των «πρασίνων».

Το ποσοστό μεταπώλησης 35% που διατηρεί για τον παίκτη η Σέλτικ, βάζει την ομάδα της Δανίας σε μια διαδικασία να προσπαθεί να βγάλει όσα περισσότερα μπορεί από τον Φινλανδό επιθετικό, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2018. Στο «τριφύλλι» είναι αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι το θέμα θα τελειώσει άμεσα, αφού υπάρχει ήδη συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του πιέζει την Μπρόντμπι να ανάψει το «πράσινο φως» για τη μεταγραφή του.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» στρέφουν αλλού την προσοχή για αριστερό οπισθοφύλακα, αφού απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον Γκάμπριελ. Στον Παναθηναϊκό κουράστηκαν από τις συνεχόμενες καθυστερήσεις από την πλευρά του παίκτη, ενώ το πρωί της Δευτέρας οι μάνατζερ του ζήτησαν ένα τρελό ποσό ως αμοιβή για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν μια «τρελή» πρόταση από τη Σεντ Ετιέν στην οποία κλείνει ο παίκτης.

Πάντως, εναλλακτικές για ακραίο μπακ υπάρχουν. Σύμφωνα με την «Πράσινη» μία από αυτές είναι του Γάλλου, Βινσέντ Μπεσά που αγωνίζεται στην Καέν. Ο παίκτης αρέσει στον Ουζουνίδη και μένει να δούμε τι θα συμβεί με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Στο «τριφύλλι» πάντως, στόχος είναι τόσο ο ακραίος μπακ όσο και ο ακραίος χαφ που κοιτούν να έχουν κλείσει ως τις 16 Αυγούστου, για να δηλωθούν στη λίστα της UEFA.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ