aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτην Super League 2 η Λάρισα, στα μπαράζ ο Παναιτωλικός και παραμένει ο ΟΦΗ!

Στην Super League 2 η Λάρισα, στα μπαράζ ο Παναιτωλικός και παραμένει ο ΟΦΗ!

Βόλος – Λάρισα 3-1

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ στον «τελικό» με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» (3-1) και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για τη νέα σεζόν, η οποία θα την βρει στη δεύτερη κατηγορία, μετά και τον μαθηματικό της υποβιβασμό ύστερα από πέντε χρόνια στα μεγάλα «σαλόνια» της χώρας.

Κατώτερη των προσδοκιών εμφανίστηκε η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα, με το άγχος του «πρέπει» για το τρίποντο να… λυγίζει τα πόδια των παικτών του, οι οποίοι υπέπεσαν σε πολλά αμυντικά λάθη. Παράλληλα, έμεινε με δέκα παίκτες στο 59΄μετά την αποβολή του Τσόσιτς, κάτι που έβαλε την «ταφόπλακα» στις όποιες ελπίδες είχε για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Βόλος τα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη των φιλοξενούμενων, παίρνοντας έτσι τη νίκη με την οποία και εξασφάλισε την πρώτη θέση των πλέι άουτ.

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-3

Οριστικά μέσω αγώνων μπαράζ θα διεκδικήσει την παραμονή του στη Super League o Παναιτωλικός, καθώς ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος στο Αγρίνιο, επικράτησε 3-1 και εξασφάλισε και ο ίδιος με την παρουσία του στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν, με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα να τερματίζει στη 13η θέση.

Οι Περιστεριώτες αποδείχθηκαν απόλυτα… οικονομικοί, αφού με τις δύο πρώτες τους τελικές στην αναμέτρηση πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, με τους Ραμπέλο (11’) και Ενσικουλού (20’), με τον Χιλιανό να κάνει… όργια, αφού εκτός από το γκολ και την ασίστ, είχε γενικότερα εξαιρετική απόδοση.

Στο δεύτερο μέρος με σχετική ευκολία ο Ατρόμητος κράτησε το προβάδισμα, πέτυχει και τρίτο γκολ με πέναλτι του Μανούσου στο 88’, με τους γηπεδούχους να μειώνουν απλά στο 91’ με δικό τους πέναλτι, με εκτελεστή τον Ματσόλα.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Ατρόμητος γεύτηκε τη χαρά της νίκης μετά τις 31 Ιανουαρίου, ενώ και ο Σάββας Παντελίδης έκανε… σεφτέ, παίρνοντας το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα στο 12ο ματς στον πάγκο των Περιστεριωτών.

Λαμία – ΟΦΗ 0-2

Στη Super League 1 και του χρόνου θα βρίσκεται ο ΟΦΗ! Οι Κρητικοί το Σάββατο (8/5) πέρασαν νικηφόρα (0-2) από το «Αθανάσιος Διάκος» επί της Λαμίας χάρη στα τέρματα των Σακόρ (5′) και Ντε Γκουζμάν (81′). Έτσι παρέμειναν αήττητοι στη διαδικασία των Playouts αλλά το πιο σημαντικό για το ιστορικό σωματείο είναι ότι -μετά και την ήττα του Παναιτωλικού- θα πάνε χωρίς άγχος στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου έχοντας σωθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ