aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτην πρώτη γραμμή Μασούντ-Κολοβέτσιος, στο βάθος Λίλα για Παναθηναϊκό

Στην πρώτη γραμμή Μασούντ-Κολοβέτσιος, στο βάθος Λίλα για Παναθηναϊκό

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Μαρίνος Ουζουνίδης «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό και ψάχνουν αξιόπιστες λύσεις για να ενισχύσουν την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Οι «πράσινοι» δεν θα κάνουν άνοιγμα, αφού θα πάνε το πολύ για 3-4 μεταγραφές, αλλά θέλουν οι προσθήκες να είναι ποιοτικές και να μπορούν να βοηθήσουν.

Ένας από τους παίκτες που προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό είναι ο Άντι Λίλα. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και στο «τριφύλλι» εξετάζουν την περίπτωση του.

Οι «πράσινοι» εκτιμούν τα αγωνιστικά του προσόντα μιας και μπορεί να παίξει τόσο στα άκρα, όσο και αμυντικός χαφ, ενώ είναι αρκετά μαχητικός, κάτι που θέλουν στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, ο Λίλα είναι 31 ετών και αυτό προβληματίζει λίγο τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν αποκλείεται όμως το όνομα του να «παίξει» το επόμενο διάστημα.

Από εκεί και πέρα, Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης δουλεύουν καθημερινά και «φιλτράρουν» παίκτες που έχουν προταθεί και έχουν ξεχωρίσει από το τμήμα σκάουτινγκ. Αυτό που θέλουν ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι έτοιμοι όταν θα έρθει η ώρα.

Ωστόσο, είναι δεδομένο πως για τον Νίκο Λυμπερόπουλο, προτεραιότητα αποτελούν οι υποθέσεις των Κλωναρίδη και Εμποκού, καθώς και οι αποδεσμεύσεις, αφού αυτές θα καθορίσουν και το ύψος του μπάτζετ.

Φυσικά στο «τριφύλλι» συνεχίζουν να κοιτούν και τις περιπτώσεις των Μασούντ και Κολοβέτσιου. Ο πρώτος αρέσει στον Ουζουνίδη αλλά για να αποκτηθεί πρέπει να αδειάσει θέση ξένου, ενώ ο Κολοβέτσιος θεωρείται ιδανική λύση για αντι-Τελάντερ. Ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για την απόκτηση του και έχει ελπίδες αν ο παίκτης δεν φύγει για το εξωτερικό που είναι πάντως για εκείνον προτεραιότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ