aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στην Ουτρέχτη ο Δουβίκας

Ο Βόλος ανακοίνωσε τη μετεγγραφή του Τάσου Δουβίκα στην Ουτρέχτη, αποδεχόμενος την επιθυμία του Έλληνα φορ να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Όπως είχατε διαβάσει, η Ουτρέχτη είχε μπει γερά στο κόλπο της απόκτησης του Τάσου Δουβίκα με την ολλανδική ομάδα να ολοκληρώνει τελικά τη μετεγγραφή του επιθετικού του Βόλου. Η συμφωνία ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ, μεγάλο μέρος του οποίου θα πάρει και ο Αστέρας Τρίπολης που διατηρούσε επίσης σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων του παίκτη.

Στην ανακοίνωσή του ο Βόλος τονίζει πως επιθυμία του συλλόγου ήταν η παραχώρηση του παίκτη στον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι Βολιώτες σεβάστηκαν την επιθυμία του Δουβίκα να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού, ολοκληρώνοντας έτσι τη μετακίνησή του στην Ουτρέχτη.

Η φετινή σεζόν ήταν άκρως παραγωγική για τον Δουβίκα, ο οποίος σε 32 συμμετοχές με τον Βόλο σημείωσε 13 τέρματα, έχοντας και τρεις ασίστ. Επιδόσεις που τον έβαλαν στο μάτι της Ουτρέχτης, κάνοντας έτσι το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Ο 21χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για τη μετεγγραφή του Δουβίκα στην Ουτρέχτη:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει τη μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα στην Ολλανδική Ουτρέχτη.

Επιθυμία της ΠΑΕ Βόλος ήταν να μεταγραφεί ο Τάσος Δουβίκας στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ωστόσο ήμασταν υποχρεωμένοι να αποδεχθούμε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε σίγουροι ότι από σήμερα ανοίγει ο δρόμος στον Τάσο Δουβίκα για μία λαμπρή καριέρα και για την καθιέρωσή του στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Τάσο σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ