aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στην Ολλανδία θα χτιστεί ο νέος ΠΑΟΚ

Με στόχο την είσοδό του για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League θα πραγματοποιεί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ταξιδέψει στην Ολλανδία για να επιθεωρήσει γήπεδα και εγκαταστάσεις για το χτίσιμο της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport, το πρώτο μέρος της προετοιμασίας θα γίνει στο Άρνεμ και θα διαρκέσει από τις 1 ή 2 Ιουλίου μέχρι τις 11 ή 12 Ιουλίου και εκεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια.

Στη συνέχεια, οι Θεσσαλονικείς θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για λίγες μέρες ξεκούρασης και στις 14 ή 15 Ιουλίου θα αναχωρήσουν για το Φένλο, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που θα διαρκέσει μέχρι τις 25 ή 26 Ιουλίου. Εκεί θα γίνουν τρία φιλικά ματς, μεταξύ των οποίων και με την Μακάμπι του Βλάνταν Ίβιτς που κατέκτησε όντας αήττητη το πρωτάθλημα στο Ισραήλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ