aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στην Λάρισα ο Άκης Μάντζιος

Ο Ακης Μάντζιος θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΛ αντικαθιστώντας τον Τζάκι Ματάισεν ο οποίος απομακρύνθηκε τη Δευτέρα (25/9) μετά από μόλις 11 ημέρες παρουσίας στη Λάρισα. Την ίδια ημέρα ο Μάντζιος είχε λύσει τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Σμύρνης, μετά το μέτριο ξεκίνημα στη Super League.

Είχε αναλάβει τον Απόλλωνα στις 29/12/2016 και τον οδήγησε στην άνοδο, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί τον ΑΟ Χαϊδαρίου, τον Θρασύβουλο, τον Πανιώνιο, την Κέρκυρα, τον Πανθρακικό και τον Λεβαδειακό. Γεννημένος στις 21/10/1969 έκανε σπουδαία καριέρα στον Πανιώνιο (1991-1998 και 2001-2003) ενώ πέρασε επίσης από Αρη και Ιωνικό.

Θα αναλάβει επίσημα τους «βυσσινί» την 1η Οκτωβρίου, ενώ μέχρι τότε τεχνικός θα είναιο Ηλίας Φυντάνης ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα στο επόμενο ματς πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Νέος προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ο Άκης Μάντζιος. Ο κ. Μάντζιος αναλαμβάνει τα επίσημα καθήκοντα του από την Κυριακή 1/10/2017.

Στο παιχνίδι με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το Σάββατο 30/9/2017 την ομάδα θα κοουτσάρει ο Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος από σήμερα το απόγευμα μέχρι και την Κυριακή θα την προπονεί.

Παραμένουν στις θέσεις τους ο γυμναστής Βασίλης Καλαποθαράκος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Θόδωρος Κάντας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ