aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτην Κροατία για να τελειώσει τη δουλειά

Στην Κροατία για να τελειώσει τη δουλειά

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός το έχει κάνει με το εντός έδρας νικηφόρο 2-1 επί της Ριέκα. Σήμερα (21:45), στον επαναληπτικό, θα επιδιώξει να ολοκληρώσει την πρόκρισή του, αγωνιζόμενος επί κροατικού εδάφους.

Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν χθες στη Ριέκα, έχοντας στόχο να επιστρέψουν με αποτέλεσμα πρόκρισης και το εισιτήριο για τους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο τεχνικός τους, Μπέσνικ Χάσι, έχει τους ακόλουθους παίκτες στη διάθεσή του: Ανδρούτσο, Ανσαριφάρντ, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτη, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Γιαννιώτη, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρη, Μάριν, Μίλιτς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Ρέτσο, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπη, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

Προχθές, την επόμενη μέρα του αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΛ (4-1), οι περισσότεροι παίκτες έκαναν αποθεραπεία. Γι’ αυτό και ο Κοσσοβάρος προπονητής δεν άφησε ενδείξεις για το πλάνο του. Ωστόσο, σύμφωνα με ελλαδικά ΜΜΕ, σκέφτεται μία ή δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του πρώτου ματς. Συγκεκριμένα ότι ο Κώστας Φορτούνης διεκδικεί με πολλές πιθανότητες θέση στο αρχικό σχήμα, πιθανότατα αντί του Μάρκο Μάριν, μιας και ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε τον ρυθμό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ στην ενδεκάδα πολύ πιθανό να βρεθεί και ο Ντιόγκο Φιγκέιρας αντί του Ομάρ Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας.

Για τις υπόλοιπες θέσεις λογικά δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ο Καπίνο θα είναι στο τέρμα, ο Ρομαό θα ξαναπαίξει ως στόπερ δίπλα από τον Ρέτσο, ο Κούτρης θα διατηρηθεί σε θέση αριστερού μπακ, οι Ζιλέ και Οφόε θα είναι στο κέντρο, ο Καρσελά δεξιός φορ και ο Σεμπά αριστερός φορ, με τον Μπεν στην κορυφή της επίθεσης. Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι ανέτοιμοι Ταχτσίδης και Μποτία, ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Εμενίκε, Ελιουνούσι και Μάρτινς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ