aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτην Αθήνα ο Αλμέιδα, πέρασε από εξετάσεις!

Στην Αθήνα ο Αλμέιδα, πέρασε από εξετάσεις!

Στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται ο Πορτογάλος φορ, Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και εντός της ημέρας αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση».

Το SDNA είχε προαναγγείλει τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ούγκο Αλμέιδα με την άφιξη του μάνατζερ του στην Αθήνα. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Πορτογάλος επιθετικός βρίσκεται από τα ξημερώματα (αφίχθη περίπου στις 3) της Δευτέρας (18/7) στη χώρα μας προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο Αλμέιδα έχει περάσει ήδη από ιατρικές εξετάσεις και βρίσκεται στο ξενοδοχείο, εν αναμονή των αποτελεσμάτων. Μόλις βγουν τα αποτελέσματα και αν είναι όλα εντάξει, ο Πορτογάλος θα ειδοποιηθεί να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο και έχει βρεθεί η χρυσή τομή και στο οικονομικό κομμάτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ