aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Κωστή

Στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Κωστή

Έτοιμος να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι ο Ιωάννης Κωστή, καθώς μαζί με τον μάνατζερ του (Δημήτρης Μασιάς) «πάτησε» το πόδι του στην Αθήνα για να επισημοποιήσει το deal.

Ο νεαρός μέσος βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (14/5) στην πρωτεύουσα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους και να «τελειώσει» τη μετακίνηση του από τη Νέα Σαλαμίνα στην ομάδα του Λιμανιού.

Ο Κωστή μια μέρα μετά το πέρας των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της Κύπρου για τα προκριματικά του Euro 2020 ταξίδεψε στην Ελλάδα, όπου αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Όπως όλα δείχνουν, η συμφωνία ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Ολυμπιακό θα έχει ισχύ από το καλοκαίρι, αφού ο νεαρός μέσος πρόκειται να παραμείνει στην ομάδα του για τους επόμενους μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωστή απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό από το περασμένο καλοκαίρι, όμως τότε δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν πριν από μερικές μέρες με καλύτερη προσφορά και τα βρήκαν με τον κυπριακό σύλλογο, με τον ταλαντούχο μέσο να αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ