aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στην ΑΕΚ ο Σβάρνας

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και πάλι ο Στράτος Σβάρνας.

Ο 21χρονος αμυντικός που είχε αποκτηθεί αρχικά σε ηλικία 16 ετών από την Τριγλία, αλλά δεν πήρε πολλές ευκαιρίες (μόλις 4 εμφανίσεις σε δύο χρόνια), ξεκινά τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα.

Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 22 συμμετοχές με την Ξάνθη όπου είχε ρόλο βασικού και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον προορίζει για πέμπτο στόπερ στο ρόστερ.

Το συμβόλαιό του είναι πενταετούς διάρκειας και το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Στράτου Σβάρνα από τον ΑΟ Ξάνθη. Ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από δύο χρόνια και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

Ο Στράτος Σβάρνας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Νοεμβρίου 1997 και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Ηρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014 από την Τριγλία Ραφήνας, ενώ χρίστηκε διεθνής με την Εθνική Παίδων και την Εθνική Νέων. Το 2016 δόθηκε με μεταγραφή στην Ξάνθη, με την οποία αγωνίστηκε σε 25 αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Στην ΑΕΚ θα φοράει τη φανέλα με το Νο 24».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ