aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Στη Νάπολι έως τον Ιούνιο ο Μίλιτς, με €200.000 μικτά»

«Στη Νάπολι έως τον Ιούνιο ο Μίλιτς, με €200.000 μικτά»

Παίκτης της Νάπολι πρέπει να θεωρείται έως τον Ιούνιο ο Χρβόγε Μίλιτς. Ο Κροάτης αριστερός μπακ, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Παρτενοπέι και σύντομα αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα.

Οπως αναφέρει η «Tuttosport», ο Μίλιτς έχει πει το «ναι» σε επίσημη πρόταση που προβλέπει απολαβές ύψους €200.000 μικτά έως το τέλος της χρονιάς. Ενώ τελικά στην πρόταση δεν προβλέπεται οψιόν επέκτασης. Και εάν, τελικά, οι ιθύνοντες της Νάπολι κρίνουν ότι αξίζει να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και για τη νέα σεζόν, θα υπάρξει διαπραγμάτευση από μηδενική βάση.

Από την πλευρά του, πάντως, ο ατζέντης του Χρβόγιε Μίλιτς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Kiss Kiss Nappoli» δεν θέλησε να επιβεβαιώσει τη συμφωνία του πελάτη του με τη Νάπολι.

«Ο Μίλιτς στην Νάπολι; Για τώρα δεν μπορώ να πω τίποτα. Πολλοί μου τηλεφωνούν, αλλά προτιμώ να μην μιλήσω για αυτό το θέμα. Ας πούμε μόνο ότι για 10 ημέρες η προσοχή των media αυξήθηκε αρκετά. Ας περιμένουμε για την επόμενη εβδομάδα για να δούμε τι θα συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τόμισλαβ Ερτσεγκ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ