aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Χέσταντ, αλλά…

Ο Έιρικ Χέσταντ προέκυψε ξαφνικά στο προσκήνιο για την ενίσχυση της ΑΕΚ στη θέση του εξτρέμ. Ο 23χρονος Νορβηγός, που αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο, ανήκει στη Μόλντε και όντως είναι στη λίστα της «Ένωσης», αλλά από ό,τι φαίνεται όχι ιδιαίτερα ψηλά, ενώ δεν έχουν γίνει επαφές ούτε με την ομάδα του, αλλά ούτε και με τον ίδιο. 

Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», το επιτελείο της ΑΕΚ που τρέχει τα μεταγραφικά έχει ήδη ετοιμάσει μια πλήρη λίστα με παίκτες που αγωνίζονται ως εξτρέμ και καλύπτουν τα «θέλω» του Μαρίνου Ουζουνίδη. Έτσι αναμένεται άμεσα να αρχίσουν και οι συζητήσεις για τους στόχους, αν δεν έχουν ήδη αρχίσει…

Στο μεταξύ, εξελίξεις αναμένονται προσεχώς στο ζήτημα του Αντρέ Σιμόες. Η Αλ Ουάχντα δεν έχει κάνει την τελική της πρόταση για τον Πορτογάλο μέσο, αλλά το θέμα αναμένεται να αναθερμανθεί και αν καλυφθούν οι απαιτήσεις που έχουν προβάλει όλες οι πλευρές το ζήτημα μπορεί να «ξεπαγώσει». Στην ΑΕΚ περιμένουν μέσα στο μήνα να δουν αν θα υπάρξει κάτι συγκεκριμένο και για τους Τάσο Μπακασέτα και Βασίλη Λαμπρόπουλο που είναι εκτός πλάνων.

Όσο για τις φήμες περί πιθανού δανεισμού κάποιων εκ των Αλμπάνη, Γιαννιώτα ή Γιακουμάκη διαψεύδονται κατηγορηματικά από τους «κιτρινόμαυρους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ