aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτελέχη της UEFA ζητούν να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός!

Στελέχη της UEFA ζητούν να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός!

Επικαλούμενη πληροφορίες από την Ισπανία, η εφημερίδα «GOAL» αποκαλύπτει… βόμβα από πλευράς UEFA, που έρχεται να προστεθεί στο πρόστιμο των 61.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για το ματς με τον Άγιαξ και την ποινή τριών αγωνιστικών που -φέρεται να- έχει επιβληθεί στον Γουακάσο.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, λοιπόν, στελέχη της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας πιέζουν καταστάσεις, ώστε ο Παναθηναϊκός να δώσει τα δύο εναπομείναντα (για τη φάση των ομίλων του Europa League) εντός έδρας παιχνίδια του στο ΟΑΚΑ!

Σενάριο, φυσικά, κάτι παραπάνω από ακραίο, που, πάντως -όπως τονίζεται- έχει πέσει στο τραπέζι, μετά την έκθεση του Σκωτσέζου παρατηρητή από την αναμέτρηση με τον «Αίαντα». Ο τελευταίος ανέφερε προβλήματα με τον χλοοτάπητα και τον φωτισμό του «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ τα εν λόγω στελέχη της UEFA επικαλούνται και τα παράπονα των Ολλανδών για την έδρα του «τριφυλλιού».

Θα είναι, ωστόσο, εξαιρετικά «τραβηγμένο» να μετακομίσουν οι «πράσινοι» στο ΟΑΚΑ (το έχουν δηλώσει ως δεύτερη έδρα), τη στιγμή που έχουν δώσει ήδη ένα ματς στη Λεωφόρο, ωστόσο… UEFA είναι αυτή και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ