aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Σταύρωσε» τον Πλατανιά η Λαμία!

Δεν σηκώνει κεφάλι ο Πλατανιάς!

Η Λαμία εκμεταλλεύτηκε τη νέα κακή εμφάνιση των Χανιωτών και με ήρωα τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, που σκόραρε δις (50′, 90+3′), επικράτησε 2-0 για την ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αποτέλεσμα που ανέβασε την ομάδα του Μπάμη Τεννέ στη μέση της βαθμολογίας με 11 πόντους, την ώρα που αυτή του Γιώργου Παράσχου παρέμεινε τελευταία με 6 (όσους και ο Αστέρας ο οποίος έχει παιχνίδι λιγότερο) και με τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, δείγμα της κρίσης που περνά.

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος στο ΔΑΚ Λαμίας, διάστημα όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Ντεβέσα (42′). Τραγική εμφάνιση των Κρητικών στην «επανάληψη», δεν μπορούσαν καν να φτιάξουν φάσεις και ο Βασιλαντωνόπουλος (δανεικός στη Λαμία από την ΑΕΚ) έβαλε… φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του.

Λαμία: Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος (56’ Πίτι), Ακόστα (86’ Φράγκος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον (80’ Τσούκαλος)

Στον πάγκο της Λαμίας: Πίτκας, Καραγιάννης, Μπουλούλης-Τσαπρούνης, Ντακόλ

Πλατανιάς: Κοκκάλας, Κρος, Ντικαμόνα, Καρυπίδης (80’ Δημούτσος), Στάθης, Βάντερσον, Πλιάτσικας (65’ Πλιάτσικας), Πατράλης, Ενσικούλου, Ντεβέσα (72’ Παπανικολάου), Γκρζέλτσακ

Στον πάγκο του Πλατανιά: Κασωτάκης, Μπούντνικ, Πριντέτα, Στανισάβλεβιτς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ