aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Πέτριτς!

Το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε ο Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης επιθετικός του Παναθηναϊκού με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανέφερε πως μετά από 19 παρουσίας του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Ο Πέτριτς στο μήνυμά του αναφέρει πως το αυριανό (29/5) εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα είναι το τελευταίο του στη Λεωφόρο (και προτελευταίο στην καριέρα του), ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει μεταξύ άλλων τον Παναθηναϊκό και τον Αντρέα Στραματσόνι. Μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε πρόταση ανανέωσης από τους «πράσινους» για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά το μήνυμά του

«Κάποιες φορές μια φωτογραφία λέει περισσότερα από χίλιες λέξεις. Αλλά αυτή τη φορά πρέπει να πω κάτι. Δεν έχει σημασία πόσο πολύ με πονάει ότι αύριο θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στη Λεωφόρο. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, Αντρέα Στραματσόνι για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την πρόταση να συνεχίσω την καριέρα μου, αλλά μετά από 19 χρόνια επαγγελματικού ποδοσφαίρου ήρθε η ώρα να πω αντίο.

Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την όμορφη σύζυγό μου, που είναι στο πλευρό μου τα τελευταία 13 χρόνια. Ευχαριστώ την οικογένειά μου. Τον μάνατζέρ μου, τους φίλους μου και τους φιλάθλους για τις πολλές αξέχαστες αναμνήσεις. Θα μου λείψετε εσείς και το όμορφο παιχνίδι!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ