aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στα υπόψη του Παναθηναϊκού ο Εντού

Η απόκτηση τουλάχιστον ενός δεξιού μπακ είναι δεδομένα προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου. Ο Μαουρίσιο Ίσλα είναι στην κορυφή της λίστας, αλλά σύμφωνα με τη ελλαδική εφημερίδα SportDay εξετάζεται και η περίπτωση του Εντού Καμπαβαδάλ, ως εναλλακτική.

Ο 27χρονος άσος από την Ταραγόνα μένει ελεύθερος από την Λούγο, με την οποία είχε 31 συμμετοχές και 1 ασίστ φέτος στη Segunda Division και στο Κύπελλο Ισπανίας. Υπήρξε στέλεχος των «μικρών» εθνικών ομάδων της Ισπανίας και το 2010 ήταν φιναλίστ στο Ευρωπαϊκό U17 με συμπαίκτες όπως οι Αλκάθερ, Χεσέ και Ντελοφέου.

Έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ενώ το 2012 μετακόμισε στην Γουίγκαν, με τη οποία έπαιξε και σε ένα ματς της Premier League, την τελευταία αγωνιστική του 2013. Εν συνεχεία έπαιξε στην Κόρδοβα και τη Μαγιόρκα και με την πρώτη αγωνίστηκε το 2014/15 σε 14 ματς της La Liga. Από το 2017 ανήκει στην Λούγο, με την οποία έχει κάνει συνολικά 78 εμφανίσεις με 4 ασίστ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ