aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στα ραντάρ της Σέλτικ ο Λιβάγια

Έπειτα από το «ναυάγιο» της ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάγια με την ΑΕΚ, ο Κροάτης επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ το καλοκαίρι.

Μέσα στους μνηστήρες για την απόκτησή του, θα πρέπει όπως φαίνεται να συμπεριληφθεί και η Σέλτικ, με την σκωτσέζικη ομάδα να αναζητά λύσεις για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Ο 27χρονος είναι μέσα στα ονόματα που είναι ικανά να προσελκύσουν τους «Κέλτες», σύμφωνα με δημοσίευμα του «thecelticstar.com»: «Μάρκο Λιβάια, ΑΕΚ Αθηνών, ο 27χρονος επιθετικός που σκόραρε απέναντι μας στα προκριματικά του Champions League και έβαλε δύσκολα στην άμυνα μας με την ενεργητικότητα του και με την ποιότητα του με την μπάλα. Είναι ακούραστος και καλός στον αέρα, αν και δεν είναι ιδιαιτέρως ψηλός. Θα ήταν ένας καλός παρτενέρ με έναν σκόρερ. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο Λιβάγια απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του είχε κάνει η ΑΕΚ για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν το 1 εκατομμύριο ευρώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ