aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτα δικαστήρια με τον ντοπαρισμένο Λεονάρντο ο Λεβαδειακός

Στα δικαστήρια με τον ντοπαρισμένο Λεονάρντο ο Λεβαδειακός

Στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ θα λύσουν τις διαφορές τους ο Λεβαδειακός και ο Λεονάρντο (Aparecido Moura Leonardo Jose), που έχει βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας, και στα δύο δείγματα μάλιστα.

Η ομάδα της Βοιωτίας ζητάει την καταγγελία της σύμβασης και υποστήριξε στην εκδίκαση της υπόθεσης τη Δευτέρα (5/11) ότι ενημερώθηκε στις 23/8 από τον ΕΣΚΑΝ για διετή προσωρινό αποκλεισμό του ποδοσφαιριστή, ο δικηγόρος του οποίου ενώπιον της Επιτροπής ισχυρίστηκε ότι ο Λεβαδειακός κατέθεσε την προσφυγή μόλις ο παίκτης διαμαρτυρήθηκε για τη μη καταβολή δύο δόσεων του συμβολαίου του.

Επίσης, ειπώθηκε ότι η υπόθεση εκκρεμεί σε πρώτο βαθμό στον ΕΣΚΑΝ και υπάρχει και δεύτερος βαθμός στο ΑΣΕΑΔ.

«Του φερθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο. Είχαμε επεκτείνει μάλιστα, το συμβόλαιο του αφού ήμασταν ικανοποιημένοι με την παρουσία του. Όλα τα άλλα είναι προσχηματικά. Εξαντλήσαμε όλη την καλοπιστία μας και μάλιστα, ποτέ δεν είπαμε στην κοινωνία της Λιβαδειάς ότι συνελήφθη ντοπαρισμένος» ανέφεραν οι νομικοί των «πράσινων» Δημήτρης Βαγιάκος και Αριστείδης Ρούσσαρης.

Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή ειπώθηκε ότι η απαγορευμένη ουσία οφείλεται σε φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε και ότι η ομάδα του είχε υποδείξει από που να προμηθευτεί το συγκεκριμένο φάρμακο.

Οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία για υπόμνημα μέχρι τη Δευτέρα (12/11).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ