aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτα χέρια των διαιτητών η απόφαση για διεξαγωγή του πρωταθλήματος

Στα χέρια των διαιτητών η απόφαση για διεξαγωγή του πρωταθλήματος

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στην ΕΠΟ, ανάμεσα στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, τους εκπροσώπους της Super League, καθώς και την αντιπροσωπεία των διαιτητών, χωρίς να υπάρξει μετά το πέρας της οριστικό αποτέλεσμα.

Οι εκπρόσωποι της Λίγκας, προσπάθησαν να πείσουν τους Έλληνες διαιτητές να μην απέχουν από τα καθήκοντα τους όπως έχουν εξαγγείλει, αφού κάτι τέτοιο θα πάει πίσω τον προγραμματισμό.

Ωστόσο, μετά το πέρας της συνάντησης, οι κ.κ. Τζήλος, Ζαχαριάδης και Παπαπέτρου που αποτελούσαν την αντιπροσωπεία των διαιτητών, απομονώθηκαν ώστε να αποφασίσουν τι θα κάνουν εν τέλει.

Όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Άρης Ασβεστάς, αυτή τη στιγμή υπάρχει συνεχόμενη επικοινωνία με τους συναδέλφους τους, ώστε μετά από ψηφοφορία να αποφασίσουν αν θα κατέβουν να διευθύνουν τα ματς το Σαββατοκύριακο ή αν θα επιμείνουν να απέχουν ως τις 17 Ιανουαρίου.

Όπως τόνισε μετά το πέρας της συνάντησης ο πρόεδρος της Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου, εντός της ημέρας θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση. «Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στην ΕΠΟ. Ήταν μια μακρά συνάντηση, στην οποία ήταν παρόντες οι διαιτητές. Επειδή εκκρεμεί μια δική τους απόφαση που αφορά μια δική τους εσωτερική διαδικασία δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ για κάποιον αποτέλεσμα. Για ότι προκύψει, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση της Λίγκας. Υπάρχει από την πλευρά μας σχετική ανακοίνωση στην οποία σας παραπέμπω» δήλωσε ο Μηνάς Λυσάνδρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ