aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Στα 7.000.000 ευρώ η αξία του Γιαννούλη»

Παραμένει στο «μικροσκόπιο» της Μαρσέιγ, αλλά και άλλων ομάδων, ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ο διεθνής ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, ενώ και ο δικέφαλος του βορρά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο παραχώρησής του, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Γαλλικό δημοσίευμα αναλύει τα δεδομένα της υπόθεσής του, υπό το πρίσμα του ενδιαφέροντος που δείχνει για την απόκτησή του η ομάδα της Μασσαλίας, στην οποία θέση τεχνικού διευθυντή κατέχει ο Άντονι Θουμπιθαρέτα.

Ο παλιός τερματοφύλακας της Μπαρσελόνα φέρεται να έχει στη λίστα του τον 24χρονο μπακ, που αποκαλείται «σπάνιο μαργαριτάρι στην Ελλάδα». Σύμφωνα πάντως με το δημοσίευμα, για να γίνει κίνηση για μεταγραφή του θα χρειαστεί πρώτα να αποχωρήσουν παίκτες της γαλλικής ομάδας, ενώ εκτιμάται πως ο ΠΑΟΚ θα συναινέσει στην παραχώρησή του με ένα ποσό της τάξεως των 7 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ