aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣπανούλης: «Θέλω να σταματήσω υγιής και να με θυμάται ο κόσμος όπως με αγάπησε»

Σπανούλης: «Θέλω να σταματήσω υγιής και να με θυμάται ο κόσμος όπως με αγάπησε»

Μπορεί η συνέντευξη του Βασίλη Σπανούλη στον Τζο Αρλάουκας για το podcast της Ευρωλίγκας να δόθηκε πριν τον σοβαρό τραυματισμό του, ωστόσο ο αρχηγός του Ολυμπιακού δείχνει να απαντά στο ερώτημα αν βλέπει κοντά το τέλος της καριέρας του. Ο 37χρονος άσος καθιστά σαφές πως θέλει να αποχαιρετήσει τη δράση παίζοντας μπάσκετ και όχι τραυματίας, αλλά παρουσιάζοντας όσα μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα.

«Πάνω από όλα θέλω να σταματήσω υγιής. Θέλω ο κόσμος να με βλέπει να παίζω καλό μπάσκετ μέχρι να σταματήσω. Δεν θέλω να με θυμούνται να μην μπορώ να κάνω αυτά που ξέρω. Θέλω να κάνω αυτά για τα οποία με αγάπησαν. Όταν καταλάβω πως δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά, θα αποσυρθώ. Δόξα τω Θεώ, τώρα που μιλάμε είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, μπορώ ακόμα να τα κάνω. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει η ώρα για να σταματήσεις. Δεν ξέρει τι θα γίνει την επόμενη χρονιά. Ποτέ δεν ξέρεις. Κάθε χρονιά γίνεσαι όλο και πιο βαρύς. Αλλιώς είσαι στα 30-31, αλλιώς στα 37-38-39. Όταν το καταλάβω αυτό, θα αποσυρθώ», τόνισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Όσο για την επόμενη μέρα όταν αποφασίσει να σταματήσει την καριέρα του; «Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω όταν αποσυρθώ, αλλά σίγουρα θα έχει σχέση με το μπάσκετ. Αυτό με έμαθε ο Θεός να κάνω και θέλω να δώσω κάτι πίσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ