aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σοβαρεύτηκε ο ΠΑΟΚ και βρίσκει ρυθμό

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 τον Λεβαδειακό και έδειξε πως βρίσκει την αγωνιστικό του ρυθμό, καθώς έβγαλε μπόλικες φάσεις… Ο «δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε επιθετικά και 39΄ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Πέλκας αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, όμως, ο νεαρός μέσος άνοιξε το σκορ με ωραίο γυριστο σουτ μετά από σέντρα του Λημνιού. Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε με αλλαγή και γκολ στην επανάληψη. Ο Ζαραδούκας πήρε την θέση του Καραχάλιου αλλά η αλλαγή αυτή δεν ήταν το αίτιο της γρήγορης ισοφάρισης που έγινε με γκολ του Γιακουμάκη στο 46′ με ωραίο δυνατό σουτ.

Ο ΠΑΟΚ διατήρησε την εδαφική υπέροχή και μετά την ισοφάριση, είχε ρυθμό, όχι όμως όπως στο πρώτο ημίχρονο. Τελικά στο 70΄ σημείωσε το δεύτερο γκολ με ωραίο δυνατό σουτ του Σάκχοφ.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Μαλεζάς, Ζαμπράνο, Δεληγιανίδης, Τσίμιροτ, Μαουρίτσιο (63′ Σάκχοφ), Μπίσεσβαρ (71′ Ελ Καντουρί), Πέλκας (63′ Βιεϊρίνια), Λημνιός, Κουλούρης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ναμάσκο, Τσαμπούρης, Αντιλεχού, Φρανσίσκο, Μεντί, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Καραχάλιος (46′ Ζαραδούκας), Καθάριος (68′ Σίλβα), Γιακουμάκης, Μπελκαζουανί (77′ Βασιλείου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ