aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣούπερ τα εργομετρικά του Ραφίνια, «μπαίνει» άμεσα

Σούπερ τα εργομετρικά του Ραφίνια, «μπαίνει» άμεσα

Ο Ραφίνια είναι από χθες και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού. Πριν τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις, είχαν προηγηθεί οι εξετάσεις του Βραζιλιάνου άσου, που βγήκαν πεντακάθαρες. Τα αποτελέσματά του στα εργομετρικά ήταν εξαιρετικά και δεν θύμιζαν σε τίποτα 35χρονο ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, κάποιοι έλεγαν πως αν είχε δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό Κυπέλλου θα μπορούσε να αγωνιστεί τουλάχιστον για ένα διάστημα, ου μην και ως βασικός. Άλλωστε προερχόταν από φουλ αγωνιστική δράση στη Φλαμένγκο.

Σήμερα ο Ραφίνια θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα στου Ρέντη και το απόγευμα θα παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό της ομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στου Ρέντη. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να είναι έτοιμος να τη βοηθήσει τόσο στην έναρξη του πρωταθλήματος (12/9), όσο και στα playoffs του Champions League (22-23 και 29-30 Σεπτεμβρίου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ