aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣούπερ ανατροπή: Μένει στον ΠΑΟΚ ο Βαρέλα!

Σούπερ ανατροπή: Μένει στον ΠΑΟΚ ο Βαρέλα!

Μια τεράστια ανατροπή σε μια υπόθεση ή καλύτερα σε ένα διαζύγιο που φαινόταν οριστικό, μετά από τρία χρόνια συνεργασίας, ήρθε να εκπλήξει ευχάριστα τους φίλους του Δικεφάλου του Βορρά. Ο Φερνάντο Βαρέλα, θα συνεχίσει στο δυναμικό των νταμπλούχων Ελλάδος, αφού οι δύο πλευρές φαίνεται να έδωσαν τα χέρια και να επίκειται και η υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Η καθοριστική προσπάθεια έγινε σήμερα, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει προφορικά και αυτή την ώρα γίνονται οι τελευταίες διαπραγματεύσεις προκειμένου να πέσουν υπογραφές με τον αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήριο.

Η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη είχε τηρήσει σιγή για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε αποφύγει να τοποθετηθεί δημόσια. Για το αφεντικό του ΠΑΟΚ και την επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου, ώστε να μην υπάρξουν αποχωρήσεις από το ρόστερ, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα και σίγουρα η διαφαινόμενη εξέλιξη με την αποχώρηση του Βαρέλα, που έμοιαζε σχεδόν βέβαιη, είχε φέρει κάποια δυσάρεστα συναισθήματα.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, χειρίστηκε προσωπικά το ζήτημα και η υπόθεση του Βαρέλα φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία, με αίσιο φινάλε και για τις δύο πλευρές, με τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό να παραμένει κάτοικος Τούμπας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ