aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣΟΚ: Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την απαγωγή Πουλίδο!

ΣΟΚ: Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την απαγωγή Πουλίδο!

Δίχως να κάνει λόγο για απαγωγή -αν και όλα συνηγορούν στο ότι πρόκειται για τέτοια- ο εισαγγελέας της περιοχής του Μεξικού από όπου χάθηκαν τα ίχνη του Άλαν Πουλίδο, επιβεβαίωσε πως ο επιθετικός του Ολυμπιακού έχει εξαφανιστεί.  Ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά με τον 25χρονο…

Προηγούμενη ενημέρωση

Σε επιφυλακή για το θέμα του Άλαν Πουλίδο -κρατώντας ωστόσο την ψυχραιμία τους- βρίσκονται στον Ολυμπιακό. Την ώρα που πληθαίνουν οι πληροφορίες για την απαγωγή του Μεξικανού επιθετικού, στο λιμάνι τηρούν στάση αναμονής.

Σημειώνουν, λοιπόν, ότι ο σύλλογος είναι σε επικοινωνία με τους οικείους του και τις αρχές στο Μεξικό και τονίζουν πως όταν κάτι ανακοινώσιμο θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση.

Προηγούμενη ενημέρωση

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που έρχονται -με καταιγιστικό ρυθμό- από το Μεξικό, για τη φημολογούμενη, αλλά σχεδόν βέβαιη πια, απαγωγή του Άλαν Πουλίδο! Οι λεπτομέρειες, δε, που βλέπουν σιγά-σιγά το φως της δημοσιότητας είναι, πραγματικά, ανατριχιαστικές.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα μεταδίδουν τα μεξικάνικα ΜΜΕ, ο Πουλίδο απήχθη χθες το βράδυ (ξημερώματα Κυριακής, δηλαδή, στην Ελλάδα) ΜΑΖΙ με τη γυναίκα του, Ιλεάνα Σάλας!

Ένα φορτηγάκι έκλεισε τον δρόμο στο αυτοκίνητο του επιθετικού του Ολυμπιακού και έξι ένοπλοι κουκουλοφόροι απήγαγαν το ζευγάρι! Λίγο αργότερα, άφησαν τη σύζυγο του 25χρονου στην είσοδο ενός πάρκου και στις 2 τα ξημερώματα Μεξικού η Αστυνομία δέχθηκε μία κλήση και αμέσως σηκώθηκε ελικόπτερο για να «χτενίσει» την περιοχή.

Όπως τονίζεται, εξάλλου, ήδη η Ιλεάνα Σάλας έχει δώσει κατάθεση, η οποία, όμως, δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα…

Προηγούμενη ενημέρωση

ΣΟΚ στον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Άλαν Πουλίδο δεν έχει δώσει ίχνη ζωής από χθες τα μεσάνυχτα και οι συγγενείς του φοβούνται το ενδεχόμενο απαγωγής!

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ο 25χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού απήχθη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Λίγο πριν τις 11 το βράδυ σήμανε συναγερμός σε συγγενείς και φίλους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τα ίχνη του ποδοσφαιριστή. Οι αρχές κινητοποιήθηκαν μετά από κάποιες ώρες και πλέον οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη. Δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχουν νεότερα για τον Πουλίδο και η ανησυχία έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Διαβάστε επίσης: Η τελευταία φωτογραφία του Πουλίδο με την κοπέλα του πριν την απαγωγή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ