aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣοκ με Σέρχιο Κόκε! Συνελήφθη σε κύκλωμα ναρκωτικών στην Ισπανία

Σοκ με Σέρχιο Κόκε! Συνελήφθη σε κύκλωμα ναρκωτικών στην Ισπανία

Ο Σέρχιο Κόκε, ο Ισπανός πρώην επιθετικός ποδοσφαιριστής του Άρη, συνελήφθη σε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε Σεβίλλη, Μάλαγα και Γρανάδα που εξάρθρωσε κύκλωμα διακίνησης ναρακωτικών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της elespanol.com που επικαλείται πληροφορίες από το Ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αστυνομία εντόπισε έναν τόνο χασίς και όπλα στη διάρκεια επιχείρησης με κωδικό Maskoke, που έγινε ταυτόχρονα σε έντεκα διαφορετικά σημεία με τη συμμετοχή 150 ανδρών της αστυνομίας. Ο Κόκε, σύμφωνα με το EFE, που αναφέρεται σε πηγές της αστυνομίας, φέρεται ως ένας από τους επικεφαλής του κυκλώματος.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κόκε συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (19/11) στο σπίτι του στην Εστεπόνα. Ο Κόκε στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Μάλαγα, την Μαρσέιγ, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τους Χιούστο Νταϊνάμο και τη Μπλούμινγκ στη Βολιβία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ