aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣκληρή επίθεση Τσόρι Ντομίνγκες σε Μπέντο! Τελειώνει ο Πορτογάλος

Σκληρή επίθεση Τσόρι Ντομίνγκες σε Μπέντο! Τελειώνει ο Πορτογάλος

Ευθεία επίθεση στον Μπέντο πραγματοποίησε ο Τσόρι Ντομίνγκες μέσω δήλωσής του στα social media! Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού εκφράστηκε δημόσια τονίζοντας ότι είναι ενοχλημένος με τις δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Του ζητάει να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλά και τονίζει ότι σε αντίθεση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν διασπαστικός και όχι συσπειρωτικός.

Στο μεταξύ, την ίδια ώρα οργιάζουν οι φήμες ότι ο Μπέντο είναι στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, όπου θα του ανακοινωθεί η απόλυσή του. «Πηγές» από την Πορτογαλία αναφέρουν το ίδιο και τονίζουν ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν το τελευταίο του στον πάγκο με τον Ολυμπιακό. Μένει να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν οι πληροφορίες αυτές, κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα.

Διαβάστε τι έγραψε ο Τσόρι: «Ως αρχηγός αυτής της ομάδας έχω εκπλαγεί με τις δηλώσεις του προπονητή μας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έχουμε μεγάλους παίκτες, με σπουδαία προσωπικότητα και ομολογώ ότι περίμενα ότι θα μας διατηρούσε όλους ενωμένους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όπως έκανε την προηγούμενη Κυριακή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Είναι ώρα να πάρουμε την ευθύνη για το πόσο κακή είναι η ομάδα μας, να κοιτάξουμε μέσα μας και να μην ρίξουμε το φταίξιμο σε άλλους. Δεν μπορούμε να βάλουμε το “εγώ” πάνω από το καλό της ομάδας, όπως έχει συμβεί αρκετές φορές φέτος. Πρέπει να καταλάβουμε, να γνωρίζουμε την ιστορία αυτού του συλλόγου και να τον υπερασπιστούμε όπως πρέπει.

Προσωπικά νιώθω εδώ και πολύ καιρό ενοχλημένος από το τι συμβαίνει, αλλά πίστευα ότι με πολλή δουλειά και υπομονή θα μπορούσαν να βελτιωθούν τα πράγματα, αλλά δεν έγινε έτσι. Αγαπώ αυτό τον σύλλογο και πρέπει να παραδεχθώ ότι ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ’ όλους μας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αξίζει πολύ καλύτερα πράγματα»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ