aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΣκίμπε: «Δεν μας δόθηκε ξεκάθαρο πέναλτι στο 88’...»

Σκίμπε: «Δεν μας δόθηκε ξεκάθαρο πέναλτι στο 88’…»

Δικαιολογίες στον τραυματισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και σε περίπτωση μη υπόδειξης πέναλτι -κατά τον ίδιο- στο 88’ βρήκε ο Μίχαελ Σκίμπε μετά την ήττα από τη Φινλανδία. 

Παρά το γεγονός ότι η Εθνική ομάδα ήταν σε ακόμα ένα ματς τραγική, ο Γερμανός τεχνικός δεν έδειξε καμία διάθεση αυτοκριτικής για την ήττα της από τους Φινλανδούς και έδωσε… σύνθημα αντεπίθεσης εν όψει του ματς στο ΟΑΚΑ σε τρεις εβδομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote Tv:

«Προφανώς τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Πρέπει να νικήσουμε στην Αθήνα με τουλάχιστον δύο γκολ, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν είμαστε σε ευχάριστη θέση.

– Οι Φινλανδοί ήταν πιο δυνατοί από μας και πολύ καλοί από την άμυνα στην επίθεση. Ήμασταν άτυχοι που βγήκε και ο Σωκράτης. Έπρεπε μετά το γκολ και να είμαστε συνεπείς και στην άμυνα και στην επίθεση. Δεν μας δόθηκε και ένα ξεκάθαρο πέναλτι στο 88’.

– Δεν είναι για να δημοσιοποιήσουμε το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια.

– Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας και να δείξουμε αντίδραση στο επόμενο παιχνίδι με τη Φινλανδία στην Αθήνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ