aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σκέψεις για 2 Ιουνίου ο τελικός

Το πρόβλημα έγκειται στην παράλληλη διεξαγωγή των πλέι οφ της Super League, σε ένα ήδη βεβαρυμένο καλεντάρι που φτάνει στο φινάλε του. Μετά από την αναβολή της προηγούμενης αγωνιστικής και τον ορισμό διαιτητών από την ΚΕΔ, η 1η αγωνιστική των πλέι οφ (φέρεται να) διεξάγεται κανονικά την Τετάρτη, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο τον Παναθηναϊκό.

Την Κυριακή είναι προγραμματισμένη η 2η αγωνιστική, στην οποία η ΑΕΚ καλείται να υποδεχθεί τον Πανιώνιο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Την ίδια μέρα, όμως, καλείται να αγωνιστεί ως τυπικά φιλοξενούμενη στο ίδιο γήπεδο με τον Ολυμπιακό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως γίνεται κατανοητό, οι δύο αγώνες δεν γίνεται να διεξαχθούν την ίδια μέρα. Είτε κάποιος θα μετατεθεί είτε δεν θα γίνει κανείς εκ των δύο, με νέες αποφάσεις αναβολής από την Πολιτεία. Τούτη τη στιγμή, το πιο πιθανό σενάριο είναι η αναβολή του τελικού κυπέλλου και η μετάθεσή του σε μεταγενέστερη ημερομηνία, μετά από το τέλος των πλέι οφ. Ποια μπορεί να είναι αυτή;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, η ημερομηνία αυτή είναι η Πέμπτη 2 Ιουνίου, τέσσερις ημέρες μετά από την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, εφόσον αυτά διεξαχθούν απρόσκοπτα από εδώ και πέρα. Οι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ έχουν ενημερωθεί σχετικά για τη συγκεκριμένη σκέψη και την Πέμπτη, στο ΔΣ της Super League όπου θα λάβει μέρος φυσικά και ο Ολυμπιακός, πιθανότατα θα τοποθετηθεί μαζί με την έτερη φιναλίστ, ΑΕΚ.

Το πρόβλημα και για τις δύο ομάδες έγκειται στο ταξίδι στην Αυστραλία για φιλικά της Εθνικής Ελλάδας, που είναι προγραμματισμένο για τις 30 Μαΐου, με συνέπεια -εάν δεν υπάρξει ειδική ρύθμιση- οι δύο ομάδες να χάσουν αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Πηγή: contra.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ